Bergmans Mur & Kakel i Uddevalla AB

Vi är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster inom plattsättning, golvavjämning/flytspackling, badrumsrenovering, mureri samt putsning. Företaget bildades 2003 av Lars Bergman som varit verksam inom branschen sedan början av 1980-talet. Sedan 2015 driver vi även en kakelbutik på Groröds industriområde på Kuröd i Uddevalla.  Butiken har inspirerande utställningsmiljöer för att på bästa sätt kunna visa våra arbeten, material och inredningar, detta innebär att vi kan erbjuda kompletta lösningar med både material och tjänster.

Bolaget sysselsätter för närvarande 8 personer. Våra hantverkare är utbildade inom yrket och genomgått Byggkeramikrådets branschregler. Vi fokuserar på att leverera kvalitet i allt vi gör.

Bergmans Mur & Kakel är behörigt enligt Byggkeramik Rådets branschregler för vattentäta keramiska väggbeklädnader och golvbeläggningar för våtutrymmen. Se länken över behöriga företag. www.bkr.se Som kund får du ett kvalitetsdokument där det framgår att konstruktionen är gjord enligt reglerna och att myndighetskravet är uppfyllt.

Våra kundkrets består av mindre och medelstora företag samt privatpersoner i Uddevalla med omnejd.

Gå gärna in i bildgalleriet för att se våra arbeten!

Välkommen att inspireras i butiksutställningen i vår kakelbutik i Uddevalla!