BADRUMSINREDNING

Vi har ett stort och varierat utbud med badrumsinredningar med olika stilar av hög kvalitet från ledande leverantörer och vi kan skräddarsy just ditt badrum.

Läs mer

BLANDARE

Hos oss finner du allt från energisnåla och skållningssäkra smarta blandare till ditt duschset i vacker design för alla smaker som passar alla sorters badrumstilar.

Läs mer

DUSCHAR OCH DUSCHVÄGGAR

Vi har ett brett utbud av kvalitetsduschar och duschväggar från olika leverantörer med olika lösningar för ditt badrum.

Click me!

HANDDUKS-TORKAR

Snygga stilrena handukstorkar i olika design och av hög kvalitet från marknadens ledande leverantörer finner du hos oss.

Läs mer

BUTIKSUTSTÄLLNING

I vår butiksutställning kan du få inspiration från en mängd olika montrar med många olika uppsättningar som kontinuerligt uppdateras. Här kan ni även se hur arbetet är utfört av våra plattsättare. Vi ger dig tips och idéer för utformningen av arbetet. Välkommen att inspireras i vår fina butiksutställning.

VI HJÄLPER DIG I RÄTT RIKTNING

Vill du ha hjälp med att planera ditt badrum? Vi har allt du behöver! Vi har många års erfarenhet av badrumsplanering och materialval som vi kan hjälpa dig med. Vi kan också råda dig om vad du som kund behöver veta om tätskikt och uppvärmning. Vi säljer även badrumsinredning samt monterar all utrustning till ett komplett badrum.