Butikssäljare söks till vår färg & kakelbutik

Vi söker dig som har erfarenhet och drivs av service och försäljning. Du bör ha erfarenhet och kunskap om färg och byggbranschen.

Om företaget

Vi är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster inom färg, tapet kakel, badrum, plattsättning, flytspackling, badrumsrenovering, mureri samt putsning.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och vi arbetar i huvudsak i Göteborg och Bohuslän. Företaget är certifierat enl BKR.

Företaget startades 2003 och har idag 10 medarbetare. Sedan 2015 driver vi även en färg- och kakelbutik på Groröds industriområde i Uddevalla. Butiken har inspirerande utställningsmiljöer för att på bästa sätt kunna visa våra arbeten samt material och inredningar för våra kunder. Detta innebär att vi kan erbjuda kunden kompletta lösningar med både material och tjänster. Vi fokuserar på att leverera kvalitet i allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare tillhandahåller du vårt sortiment till våra kunder.  Du kommer även att arbeta med inköp, lager och ge service och tillhandahålla material till våra hantverkare.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarsfull, noggrann, resultatinriktad, kommunikativ och har ett positivt kundbemötande. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med inriktning mot detaljhandeln. Erfarenhet inom färghandel är meriterande.

Körkort B

Tillträde

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med tillträde efter överenskommelse. Önskemål om deltid kan även diskuteras. Butikens öppettider är måndag-fredag 10-18 och lördag 10-14. (Handels kollektivavtal följs).

Välkommen med din ansökan!

jobb@bergmansmurokakel.se                  Lars Bergman 0707-31 47 93