Bergmans mur & kakel

Vi är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster inom färg, tapet, kakel, plattsättning, badrumsrenoveringar, golvavjämning, mureri samt putsning. Vi är specialister inom färg, kakel och övrig byggkeramik. Vi skapar ditt badrum, från idé till komplett badrum. Våra utbildade kakelsättare hjälper dig hela vägen.

Vi har ett stort urval av kakel och övrig byggkeramik från de främsta leverantörerna på marknaden. Sortimentet är brett och finns i alla prisklasser. Utöver kakel och byggkeramik  säljer vi även inredning till badrum såsom möbler, badkar, duschväggar, blandare, handukstorkar, med mera. Vi säljer även braskaminer och insatskaminer.

Företaget bildades 2003 av Lars Bergman som varit verksam inom branschen sedan början av 1980-talet. Sedan 2015 driver vi även en kakelbutik på Groröds industriområde på Kuröd i Uddevalla. Våren 2019 blev vi en del av Nordsjö Idé & Design så numera är vi en komplett färg- och kakel butik. 

Butiken har inspirerande utställningsmiljöer för att på bästa sätt kunna visa våra arbeten, material och inredningar, detta innebär att vi kan erbjuda kompletta lösningar med både produkter och tjänster.

Bolaget sysselsätter för närvarande 10 personer. Våra hantverkare är utbildade inom yrket och har genomgått Byggkeramikrådets branschregler. Vi fokuserar på att leverera kvalitet i allt vi gör och vi utför allt ifrån små arbeten till stora projekt.

Bergmans Mur & Kakel är behörigt enligt Byggkeramik Rådets branschregler för vattentäta keramiska väggbeklädnader och golvbeläggningar för våtutrymmen. Se länken över behöriga företag. www.bkr.se

Som kund får du ett kvalitetsdokument där det framgår att konstruktionen är gjord enligt reglerna och att myndighetskravet är uppfyllt.

Vår kundkrets består av mindre och medelstora företag samt privatpersoner i Uddevalla med omnejd.