SÄTT EN BUDGET

Vad får badrumsrenoveringen och nybyggnationen kosta?

Utbudet av kakel och badrumsinredningar är stort och därför är det bra att sätta en budget för badrumsrenoveringen. Valet av plattor och hur stor yta som ska kaklas är av betydelse hur stor arbetskostnaden blir.

PLANERA BADRUMMET

Planeringen av badrummet är oerhört viktigt, det kan spara framför allt tid och pengar.

Mät upp badrummet och gör en skiss. Tänk efter var dörren och fönster är placerade. Se efter om dörren går inåt eller utåt.  Om du renoverar ett befintligt badrum ska du fundera på om du ska behålla placeringen av installationerna eller om du vill flytta dem. Du kanske behöver dra el för belysning och handdukstork? 

VILKA BEHOV AV BADRUMMET HAR NI?

Vad har ni för behov av badrummet nu och i framtiden? Behöver ni mycket förvaring? Badkar eller dusch? Ska det finnas plats för tvättmaskin m.m? På skissen ritar ni in möblerna, dusch, badkar, toalett, handdukstork.

HUR SER UNDERLAGET UT, VILKA FÖRUTSÄTTNINGAR FINNS? 

Vi hjälper dig att se vad som är möjligt och bästa lösningen för ditt nya badrum när det gäller underlag och produkter. Vi är specialister på allt inom kakel, klinker och badrum. Vi skapar ditt badrum, från idé till komplett badrum. Våra utbildade och våtrumsbehöriga kakelsättare hjälper dig hela vägen.

VILKEN STIL ÖNSKAR NI?

Välj rätt kakel och inredning!

Vilken stil och vilka färger gillar ni? Vilken storlek på plattorna vill ni ha? Storleken på plattan har betydelse i form av att du kan förändra uttrycket och känslan av rymd i badrummet med olika stora plattor. Hämta inspiration i vår stora butiksutställning, inredningsmagasin osv. Vi hjälper dig att hitta rätt i det stora urvalet så att ni hittar er stil.

VÄLJ RÄTT BADRUMSINREDNING

Hos Bergmans Mur & Kakel hittar du snygga kvalitetsmöbler från fler olika leverantörer och många olika stilar finns. Badrummet ska vara lättstädat. Vägghängda möbler gör så att badrummet känns större och blir mer lättstädat. Välj material på bänkskivor och toaletter som är smutsavvisande.  Det finns också smutsavvisande fog att använda. Glöm inte belysningen! Tänk på hur ni placerar belysningen vid spegeln. Var ska eluttagen sitta? Låt er inspireras i vår butik. Gå runt och titta och känn på de olika möblerna. 

GLÖM INTE BADRUMSTILLBEHÖR

Krokar, toapappershållare, handdukshängare, handukstorkar m.m. Här finns också många olika stilar som passar in i ditt badrum. 

Varmt välkommen till butiken så vi kan börja med din badrumsplanering!