Tips för hur du kan måla möbler

Att måla om möbler kan vara ett bra sätt att ge ditt hem ett fräscht och unikt utseende. Oavsett om du vill liva upp ditt hus med djärva färger eller måla med klassiska pastellfärger, är möjligheterna stora. Med bara några enkla steg kan du förvandla din möbel till något som passar din smak.

Var kreativ med färgvalen

Genom att vara kreativ med olika färger och texturer kan du skapa ett helt nytt utseende för dina möbler. Med rätt kombination av färg och tillbehör kan du ge vanliga utemöbler en personlig touch.
Vi ger dig gärna råd och guidning. Vi har arbetat med hantverk i mer än 20 år. Besök oss i butiken Bergmans mur & kakel.

Besök oss

Måla utemöbler

Att måla dina utemöbler kan ge din terrass en ny och fräsch känsla. Oavsett om du letar efter en djärva färgsprakande färger eller något mer lugnande, finns det många alternativ att välja mellan.
Att måla utemöbler är roligt men kräver lite förkunskap. Det viktigaste är valet av färg. Vi svarar givetvis på dina frågor i butiken när du kommer på besök.

Målning av utomhusmöbler

När du väljer färger för utemöbler är det viktigt att tänka på naturens påverkan på omgivningen. Ta hänsyn till hur mycket solljus och regn som kommer att påverka möblerna under åren. Med eftertanke och vilja kommer du lyckas välja en färg som kommer att hålla i flera år och få dina utomhusmöbler att fånga känslan du söker.

produktförslag