Du kan skapa en avkopplande och inbjudande atmosfär genom att välja en snygg oljefärg till din terrass. Oljor för terrasser är designade för att klara av alla typer av väderförhållanden och hålla länge. I vår butik kan du få se exempel på hur olika oljefärger visar upp sig på olika träslag.

Butik

Så här oljar du din terass

För att hålla din terrass snygg och välmående är det viktigt att den får regelbundet underhåll. Du behöver att olja in träet minst varje år för att skydda det från väder, vind och vatten. Oljningen bör, som sagt, göras minst en gång per år, men helst oftare i områden med tät trafik och i områden med tuffa väderförhållanden. Som på västkusten till exempel.

Rengör noga innan målningen

Börja med att rengöra terrassen med rätt rengöringsprodukter och låt den sedan torka helt innan du applicerar oljan på träet. Låt oljan tränga in minst 15 minuter innan du torkar bort eventuell överskottsolja med en ren trasa.
På Bergmans mur och kakel har vi stor erfarenhet av målning utomhus och andra husprojekt. Besök oss i butiken och vi svarar på dina frågor och rekommenderar produkter som passar dina förhållanden.

Köp oljefärg direkt online

Vi har även flera kulörer som passar alla typer av terrasser. Köp dem i vår butik eller online från vår samarbetspartner Nordsjö Idé och Design.

Rekommenderad produkt

Tinova UV super terrace oljefärg för altanen eller terassen.
Mer rekommenderade produkter